Dominek Ákos lett 2016-ban Az Év Beszerzési Menedzsere

Dominek Ákos a GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. beszerzési igazgatója nyerte el "Az Év Beszerzési Menedzsere 2016" címet.

Pályáját az Audi Hungária Motor Kft.-nél logisztikusként - később beszerzőként folytatva-  kezdte, majd a németországi anyacégnél a kelet-európai beszállítók fejlesztésével illetve a beszerzési folyamat Győrbe történő transzferálásával foglalkozott, ezt követően Ausztriában a világ egyetlen független belsőégésű motorok és tesztberendezések fejlesztésével foglalkozó cégénél dolgozott. Hazatérve előbb a gépjármű beszállító iparban folytatta pályafutását, majd iparágat váltva, jelenleg is az energiaiparban dolgozik.

Pályája során a beszerzési szervezetek felépítésén túl a hazai beszállítók fejlesztésében, a magyar beszállítók nyugat-európai termelő cégekbe történő integrálásában is részt vett.

Vezetői értékrendjét a következetesség, a világos kommunikáció, az átláthatóság jellemzi.

Dominek Ákos kiemelkedő társadalmi szerepvállalásaként aktív részvevője az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja életének illetve a Német Anyaggazdálkodás, Beszerzés és Logisztika Szövetség-nek (BME e.V), alapító tagja a MENSA HungarIQa győri szervezetének és a Férfiak Klubja Győri szervezetének is.

TOP