Nemzetközi elismerést kapott Kovács József Bernát, 2015-ös Év Beszerzési Menedzsere

Az MLBKT 2015-ben Kovács József Bernátnak, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. beszerzési vezetőjének ítélte oda "Az Év Beszerzési Menedzsere" címet.

Az MLBKT a Beszerzési Világszövetségben (IFPSM / International Federation of Purchasing and Supply Management) betöltött tagsága révén 2016 nyarán jelölte Kovács József Bernátot a Lewis E. Spangler – Purchasing Professional Award díjra, melynek odaítéléséről ősszel döntöttek. A díjat olyan vállalati szakemberek nyerhetik el, akik magas szintű elkötelezettségről tettek tanúbizonyságot, valamint hozzájárultak a beszerzési szakma fejlesztéséhez, az ismeretek átadásához.

2016-ben a Lewis E. Spangler díjat Kovács József Bernátnak ítélte oda a Beszerzési Világszövetség.

A díjazott a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.-nél 2001-ben kezdte tevékenységét anyaggazdálkodási vezetőként, 2005 óta pedig a beszerzési vezető pozíciót tölti be. Vezetése alatt a cég beszerzési szervezete egyszerű végrehajtóból a vállalati értékteremtés fontos szereplőjévé lépett elő. Felkészült mérnökként elérte, hogy a beszerzésért felelős csapatot ma már a termékfejlesztés korai fázisában bevonják a vállalati folyamatokba. A szakember évek óta tagja az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának, rendszeresen tart előadásokat szakmai fórumokon.

Kovács József lett az Év Beszerzési Menedzsere 2015-ben

Kovács József Bernátnak, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. beszerzési vezetőjének ítélték a 2015-ös Év Beszerzési Menedzsere címet.

A díjazott gépészmérnökként kezdte pályáját, majd dolgozott gyártási részlegvezetőként és főmérnökként. A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.-nél 2001-ben kezdte tevékenységét anyaggazdálkodási vezetőként, 2005 óta pedig a beszerzési vezető pozíciót tölti be.

Kovács József Bernát vezetése alatt a cég beszerzési szervezete egyszerű végrehajtóból a vállalati értékteremtés fontos szereplőjévé lépett elő. Felkészült mérnökként elérte, hogy a beszerzésért felelős csapatot ma már a termékfejlesztés korai fázisában bevonják a vállalati folyamatokba.

A Knorr-Bremse vasúti divíziójának legnagyobb gyára többek között a nagyon dinamikus kínai piac gyakran kiszámíthatatlan igényeit is képes volt kiszolgálni. Az elmúlt években a beszállítói kör sikeres menedzselésével magas szintű vevőkiszolgálás mellett rekord mértékű megtakarítást sikerült realizálni.

A szakember évek óta tagja az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának, rendszeresen tart előadásokat szakmai fórumokon.

TOP