2016.10.26. Látogatás a Vodafonnál

Miért szerelnek a tehén farkára mobil érzékelőt?

Ezt is megtudtuk a Beszerzési Vezetők Klubja 2016. október 28-án a Vodafone székházban tartott klubdélutánján.

  • Első programként Horváth Tamás klubtag jelölt tartotta meg bemutatkozó előadását: Kollégánk Bécsben a Unicredit Bankban​ (holding) ​ és a Raiffeisen Bankban (holding) nemzetközi beszerzéssel foglalkozott, míg jelenleg itthon a MATA-KEL vezérigazgatójaként a takarékszövetkezetek integrációjában az integrált beszerzés, ingatlangazdálkodás, bankbiztonság és autóflotta menedzsment kiépítésén dolgozik. Előadásában kitért az olasz, az osztrák és a német beszerzői mentalitás összehasonlítására is.
  • A program második részében Király István Vállalati Szolgáltatások Üzletág Vezérigazgató-helyettes a mobilkommunikációs beszerzéshez adott néhány praktikus tanácsot.

  • Ezután a Vodafone bemutató termében az IoT technológiák voltak a központban. Itt tudtuk meg, hogy a vemhes tehén farkára szerelt érzékelő a tehén farkának mozgásából meg tudja állapítani, hogy a szülés a következő egy órában meg fog indulni. Így a segítő állatorvosnak nem kell az állat mellett töltenie az egész éjszakát, hanem csak a hálózaton keresztül küldött riasztásra kell az istállóba kimenni.
  • A hivatalos programok befejezése után - a szokásnak megfelelően - kollégáink egy része maradt és egyéb, a programban nem szereplő érdekfeszítő témákat vitatott meg.

További eseményeink

2016.04.07.

HungaroControl látogatás

2016.08.30.

BVK beszélgetős nyári klubdélután

2016.12.06.

Klubdélután, évzáró vacsora
TOP